Kush Jemi


Ideja e Kantinal lindi nga pasioni ynë për verën dhe botën përreth. Një botë e mrekullueshme për të zbuluar dhe shijuar. Kemi bindjen dhe krenarinë që vera shqiptare është një nga më të mirat. Na pëlqen të mendojmë se Kantinal, në mënyrën e tij, mund të ndihmojë që vera shqiptare të njihet në Shqipëri dhe jashtë saj! Ne mendojmë që Kantinal të jetë sommelieri juaj personal. Një site i disponueshëm 24 orë në ditë, 7 ditë në javë, në gjendje t'ju udhëzojë të zbuloni verërat e reja dhe kombinimet perfekte me pjatat e kuzhinës tuaj. Për të identifikuar këto verëra zgjodhëm këtë site. Donim të bënim diçka të re, të ndryshonim mënyrën se si ne ofrojmë verë, kemi dashur të krijojmë diçka që i vë në dispozicion të gjithë dashamirësve të verës, një vend ku jo vetëm të gjejnë argëtim, por edhe se ku mund të zbulojë verëra të reja, pak të njohura, nga kantinat e vogla dhe të mëdha, verërat që janë gjithmonë në gjendje të mahnisin duke treguar historinë e tyre Kështu u krijua Kantinal...

Kantinal.com eshte ne pronesi te PlanetApp Sh.P.K regjistruar prane QKB me NIPT L91814016K.