vere rose, origjina, historia, kantinal, bli vere online
Pija rozë me flluska që ne e çmojmë dhe e adhurojmë. Është në çdo menu dhe është pjesë e çdo kujtimi të lumtur të stinës së verës? Nëse jeni të fiksua... më shumë
2020-09-04 14:35:14
vere, vera, vere franceze, origjina e veres franceze, dom perignon, kantinal
Kultivimi i rrushit ka rrënjët në antikitet, në vendet që rrethojnë Detin Mesdhe. Me shumë mundësi ishin Romakët ato që sollën praktikën e vreshtarisë... më shumë
2020-09-04 12:47:52
vere italiane, historia e veres, vera italiane, romaket, si u krijua vera
Është e vërtetë që italianët nuk ishin të parët që shpikën verën. Por më shumë se çdo popull tjetër gjatë historisë, ata kanë demonstruar një pasion t... më shumë
2020-08-17 12:20:43
vere, shishe vere, vera me e vjeter, bote, vera e kuqe me e vjeter ne bote
Vera ka një histori të gjatë dhe të pasur në ekzistencën njerëzore, e cila paraprinë madje edhe shkrimet e para, por mjafton të themi se lidhja jonë e... më shumë
2020-08-03 13:56:23
vere, vere e kuqe, vere e bardhe, si prodhohet vera, maturimi i veres, rrushi, vreshtat
Në varësi të rrushit, rajonit dhe llojit të verës që dëshiron të prodhoni, do të ndryshojë dhe procesi i vjeljes në kohë, teknikë dhe teknologji. Por... më shumë
2020-08-03 13:09:32
vera, endrra, vera e kuqe, vera ne enderr, si shpjegohet vera ne enderr
Endërrat me verë interpretohen si një shenjë pasurie dhe bollëku. Mundësi dhe oportunitete të mëdha janë në rrugën tuaj dhe ju do të keni shanse të mi... më shumë
2020-07-23 08:39:49
vere e kuqe, shoqeruese, vere e bardhe, djathi, mishi, proshuta, shoqeruese e veres
Vera dhe djathi janë shokë pa moshë, si aspirina dhe dhembi.Një nga kënaqësitë më të mëdha të verës është aftësia e saj për të rritur përvojën e ngrën... më shumë
2020-07-17 07:35:54